LAST NED VÅRBINGO

Solfrids leirbålsprat

Planlegger du for mye?

May 09, 2024
En solnedgang på våren

Hvor mye planlegging trenger du, for å komme deg ut på tur?

🐜Du kan selvfølgelig, om du finner glede i det 😍 bruke dagevis på å planlegge hvilke klær du skal ha med, valg av sovepose, kniver, økser og sager. Kose deg glugg i hjel med å skrive lange lister over alt du tror du trenger. For så å kjenne på hvor digg det er å krysse av lista etterhvert som du finner frem alt du vil ha med, underbukser, sovepose, kaffekopp og liggeunderlag og fyrstikker og alt det andre som du kan pakke i sekken din.

⌛Du kan bruke dager, uker, måneder og år på å browse ut.no og resten av det store internettet på søken etter det ultimate turmålet. Drømme deg bort og planlegge lenge og grundig, før du kanskje kommer deg ut på kuul og strabasiøs og lang tur.

☘️ Eller du kan gjøre som jeg gjorde i går kveld.

🦋 Stappe sovepose, hengekøye, tarp, pluss rent undertøy og ullsokker i en sekk, sammen med en gassbrenner, en liten kaffekjele, turkoppen ☕ og et glass pulverkaffe for kosens skyld. Og gå rett ut i nærmeste skog.

🦋 Digger følelsen av å sove ute, selv om det var litt kaldere enn forrige uke. 🥶 🎉 Også fikk jeg gleden av en fantastisk solnedgangen!

SYNES DU DØRSTOKKMILA ER LANG OG TRENGER LITT INSPIRASJON FOR Å KOMME DEG UT?

Få barnåler rett i innboksen

Jeg sender jevnlig ut kortreist friluftsglede, bål og andre artige påfunn.

Du kan sove trygt. Jeg kommer hverken til å spamme deg eller selge informasjonen din videre