LAST NED VÅRBINGO

Solfrids leirbålsprat

Klar for vinterbingo?

nedlasting tips og triks Feb 20, 2024
2 par føtter ved bålet

Jeg vet ikke om du har samme assosiasjoner til Bingo som meg? Som ungdom jobbet vi dugnad på den lokale bingoen, og den gang lå røykskyene så tungt over lokalet at vi måte bruke kniv for å skjære oss gjennom. Dugnadsjobben besto stort sett i å tømme askebeger, og vaske vekk lim fra gamle bingobrett, og hadde ikke jobben vært kun en kveldsdugnad ville vi nok fått lungekreft hele gjengen. Takk til Dagfinn Høibråten og røykeloven, for nå er dette heldigvis bare gamle minner. Og jeg har laget en helt røykfri Bingo til deg, med 24 friluftsaktiviteter for vinteren. Det vil si helt røykfri er den ikke, for noen av aktivitetene inkluderer bål. Den er til deg som vet at du egentlig trives på tur, men som kanskje sliter litt med å komme i gang. 

Last ned Vinternatur bingo her ❄️⛄🌲

For har du opplevd at du har lyst til å ta deg en tur ut, men så blir du sittende på sofaen likevel? Det er litt kaldt og guffent ute, så tid inne frister mer. Det er så greit å slippe å fryse, så slippe å ta på seg varme klær og store sko, og komme seg ut på vinteren. Men så kjenner du likevel innerst inne, at du har så godt av å komme deg ut. Det gir en egen glede å kjenne lufta ute, og å møte naturen. Kroppen din liker det. Så kommer du deg ut til slutt, selv om det er tungt. Og du opplever det som godt å være der, å møte lyset og dagen der ute.

Det er til deg jeg har laget Vinternatur Bingo. Et ark med 24 forslag til aktiviteter du kan gjøre ute i naturen. Mange av dem kan du gjøre rett ute i nabolaget, og du trenger lite utstyr eller forkunnskaper. For du trenger kanskje ikke gå så langt, før du ser en fugl, bare du tar deg tid til å se, lytte og observere. Da blir du også mer tilstede der du er, og kroppen din får mulighet til å seg ned. Det er noe av det som er så flott med å være ute i naturen, den hjelper deg med å roe nervesystemet ditt, og du stresser ned.

Gjør deg selv en tjeneste og prøv Vinternatur bingo nå! 

 

 

SYNES DU DØRSTOKKMILA ER LANG OG TRENGER LITT INSPIRASJON FOR Å KOMME DEG UT?

Få barnåler rett i innboksen

Jeg sender jevnlig ut kortreist friluftsglede, bål og andre artige påfunn.

Du kan sove trygt. Jeg kommer hverken til å spamme deg eller selge informasjonen din videre